Een overlijden kunt u melden via: 0800 - 0 24 25 26 of 0524 - 51 58 99 . Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar.

Vragen?

Persoonlijke en kwalitatieve uitvaartverzorging in Leeuwarden

Uitvaartverzorging in Leeuwarden gezocht? Uitvaartvereniging Zuid Oost Drenthe biedt persoonlijke en kwalitatieve uitvaartzorg. Wij bestaan ruim 125 jaar en staan voor vrijwilligheid, onderlinge solidariteit en nabuurschap. Wij werken dan ook samen met vrijwilligers. Onze uitvaartvereniging is de grootste van Nederland en verzorgt uitvaarten in Groningen, Drenthe, Leeuwarden, Zwolle en Enschede. Wij bieden uitvaartverzorging in Leeuwarden waarbij jouw persoonlijke wensen altijd centraal staan.

Uitvaartverzorging door een uitvaartvereniging

Uitvaartverzorging in Leeuwarden aan een uitvaartvereniging overdragen is om verschillende redenen aan te raden. Bij een uitvaartvereniging ben je een stuk voordeliger uit. Dit komt doordat wij geen winstoogmerk hebben, in tegenstelling tot een uitvaartverzekering. Wordt je lid van een uitvaartvereniging, dan heb je inzicht in de gang van zaken en kun je zelfs jouw invloed uitoefenen op het beleid. Je kunt zelf een begrafenisondernemer kiezen, waar dit bij een uitvaartverzekering vaststaat. Onze vereniging werkt samen met vrijwilligers, maar de werkzaamheden voor de uitvaartverzorging worden door professionals verricht. Wij werken intensief samen met UGNA. Zij beschikken over het kwaliteitskeurmerk Stichting Uitvaartzorg. Zo kunnen wij kwaliteit waarborgen voor de uitvaartverzorging in Leeuwarden.

Kosten van een uitvaart

De kosten van een uitvaart hangen af van wat jouw wensen zijn voor de uitvaartverzorging in Leeuwarden. Voor een begrafenis zul je al gauw meer betalen bij een commerciële partij, wat ook voor een crematie geldt. Voor een begrafenis betreft dit € 13.000,- en voor een crematie betaal je al snel rond de € 8.000,-. Wij kunnen veel lagere prijzen hanteren, omdat wij geen winstoogmerk hebben. Wij voeren de uitvaartverzorging tegen de kostprijs uit. Zo bespaar je al gauw veel geld. Op onze website vindt je een kostenbegroting van zowel een begrafenis als een crematie. Zo heb je meteen inzicht in de kosten voor uitvaartverzorging in Leeuwarden via onze uitvaartvereniging.

Uitvaartverzorging in Leeuwarden? Neem contact op

Kies je voor onze uitvaartverzorging in Leeuwarden? Neem dan contact op voor een gratis en vrijblijvend introductiegesprek. Heb je nog vragen over onze uitvaartvereniging? Ook dan staan wij je graag te woord en kunnen we je indien gewenst van een advies voorzien. Om een afspraak te maken, kun je ons bereiken middels telefoonnummer: 0524-221513. Of mail ons via: info@uvzod.nl. De uitvaartverzorging in Leeuwarden verzorgen wij vervolgens op een geheel persoonlijke wijze.

×