Een overlijden kunt u melden via: 0800 - 0 24 25 26 of 0524 - 51 58 99 . Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar.

Vragen?

Voordelen lidmaatschap

Wat maakt ons nou zo bijzonder
Onderstaande informatie geven wij u een inkijkje in hoe onze uitvaartvereniging werkt. Wij zijn naar onze leden altijd open transparant en proberen te allen tijde met u mee te denken, waarbij wij uw belang altijd voorop stellen. Wij willen voor onze leden een goede, zorgzame en betaalbare uitvaart regelen. Als maatschappelijke vereniging willen wij, rekening houdend met ieders achtergrond, een goed en waardig afscheid voor iedereen mogelijk maken.

Samen
Met elkaar dragen we de lasten bij een overlijden. Deze verenigingsgedachte is het erfgoed van het eeuwenoude noaberschap. Dit is de pijler waarop onze vereniging tot op de dag van vandaag werkt. Een persoonlijk uitvaart, maar dan vele malen goedkoper dan bij grote, commerciële partijen.

Voordelige tarieven
Doordat wij geen winstoogmerk kennen en gereduceerde tarieven hanteren door onze vaste uitvaartverzorger UGNA, kan uw uitvaart tot wel 30 procent voordeliger uitvallen. Omdat wij zonder winstoogmerk werken is het mogelijk de jaarlijkse contributie zo laag mogelijk te houden.

Persoonlijke benadering 
Wij zijn al meer dan 130 jaar bekend met de lokale tradities en gebruiken. Samen met u geven wij alle ruimte om de uitvaart vorm te geven naar eigen wensen.

 

×