Een overlijden kunt u melden via: 0800 - 0 24 25 26 of 0524 - 51 58 99 . Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar.

Vragen?

Persoonlijke uitvaartverzorging in Drenthe

Uitvaartverzorging in Drenthe benodigd? Uitvaartvereniging Zuid Oost Drenthe staat bekend om haar persoonlijke uitvaarten. Wij zijn ruim 125 jaar actief als vereniging en richten ons sterk op nabuurschap, onderlinge solidariteit en vrijwilligheid. Als grootste uitvaartvereniging van Nederland behartigen wij de belangen van onze leden in Zwolle, Enschede, Leeuwarden, Groningen en Drenthe. Onze uitvaartverzorging in Drenthe zal altijd op jouw wensen aansluiten, waarbij wij ook oog voor detail hebben.

De voordelen van een uitvaartvereniging

Wanneer je uitvaartverzorging in Drenthe nodig hebt, kun je dit laten doen door een uitvaartvereniging of via een uitvaartverzekering. Toch zijn er belangrijke verschillen. Door lid te worden van onze uitvaartvereniging ben je namelijk voordeliger uit, omdat wij geen winstoogmerk hebben. Als lid van onze uitvaartvereniging kun je invloed uitoefenen op het beleid en heb je zicht op de precieze gang van zaken. Je kunt bij ons zelf een begrafenisondernemer kiezen, in tegenstelling tot bij een uitvaartverzekering. Wij werken samen met vrijwilligers, maar de werkzaamheden van de uitvaartverzorging in Drenthe besteden wij uit aan professionele medewerkers. Hiervoor hebben wij een samenwerking met UGNA. Zij kunnen de kwaliteit van persoonlijke uitvaarten garanderen, doordat zij aan het kwaliteitskeurmerk Stichting Uitvaartzorg voldoen. Heb je vragen over onze uitvaartzorg? Dan beantwoorden onze medewerkers je vragen graag.

Kosten uitvaart

Wat zijn de kosten van een uitvaart? Hoeveel uitvaartverzorging in Drenthe kost, hangt geheel af van jouw persoonlijke wensen. Doorgaans kost een begrafenis meer geld dan een crematie. Een commerciële partij zal al snel € 13.000,- rekenen voor een begrafenis. De kosten voor een crematie liggen doorgaans rond de € 8.000,-. Wij bieden beduidend lagere prijzen. Dit komt doordat wij geen winstoogmerk hebben en de uitvaart tegen de kostprijs verzorgen. Zo kun je al gauw duizenden euro’s besparen. Wij hebben op onze website een kostenbegroting gezet van een begrafenis en crematie. Zo zie je snel wat jouw kosten voor uitvaartzorg in Drenthe zullen zijn wanneer je lid wordt van onze uitvaartvereniging.

Bel voor uitvaartverzorging in Drenthe

De beste uitvaartverzorging in Drenthe gewenst? Of een overlijden melden? Neem dan contact met ons op. Het is ook mogelijk een gratis en vrijblijvend introductiegesprek aan te vragen. Je kunt ons bereiken voor het maken van een afspraak via:
0524-221513. Of mail ons via: info@uvzod.nl. Wij bieden totale uitvaartverzorging in Drenthe met een persoonlijke benadering.

×