Een overlijden kunt u melden via: 0800 - 0 24 25 26 of 0524 - 51 58 99 . Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar.

Vragen?

Uitvaartwensen

Niet vergeten …. voor het te laat is

Hartverwarmend 

Op een goede manier afscheid kunnen nemen wordt als hartverwarmend ervaren. Niet iedereen wil al nadenken over een uitvaart. Maar, door uw wensen van tevoren kenbaar te maken, weten uw dierbaren wat u wel en niet belangrijk vindt voor uw uitvaart. Voor nabestaanden is het een geruststellende gedachte dat uw uitvaart kan verlopen zoals u dat gewild zou hebben.

Geen wettelijk document

Het persoonlijke uitvaartwensen document (wensenboekje) is een hulpmiddel om ervoor te zorgen dat uw uitvaart persoonlijk wordt. Het is geen wettelijk document. De mogelijkheid bestaat dat nabestaanden een uitvaart niet regelen volgens het vastgelegde ‘wensenboekje’. Daarvoor is de uitvaartvereniging niet aansprakelijk.

Met goed gevoel afscheid nemen 

U kunt ervoor kiezen om deze persoonlijke uitvaartwensen met iemand te bespreken. Vergeet niet aan te geven waar u dit wensenboekje bewaard, zodat het na uw overlijden geraadpleegd kan worden.  Op deze manier kunnen uw nabestaanden tegemoet komen aan uw wensen en met een goed gevoel terug kijken op uw afscheid.

Meer informatie nodig? 

Wanneer u meer informatie nodig heeft om tot een besluit te komen, kunnen onze medewerkers u informeren over ideeën en zij kunnen u verdere uitleg geven over het opstellen van de persoonlijke uitvaartwensen.

×