Een overlijden kunt u melden via: 0800 - 0 24 25 26 of 0524 - 51 58 99 . Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar.

Vragen?

Uitvaartverzorging voor uw dierbare

Uitvaartverzorging nodig? Uitvaartvereniging Zuid Oost Drenthe biedt een persoonlijke uitvaart. Wij zijn als uitvaartvereniging ruim 125 jaar actief. Onze vereniging richt zich op nabuurschap, vrijwilligheid en onderlinge solidariteit. Dit draagt bij aan een persoonlijke ervaring. Wij zijn de grootste uitvaartvereniging in Nederland en behartigen de belangen van leden in Groningen, Drenthe, Zwolle, Enschede en Leeuwarden. Wij bieden uitvaartverzorging die geheel op jouw wensen aansluit, waarbij oog voor detail niet ontbreekt.

Verschil uitvaartvereniging en uitvaartverzekering

Kies je voor uitvaartverzorging door een uitvaartvereniging, dan zijn er verschillen met een uitvaartverzekering. Het lid worden van een uitvaartvereniging maakt dat je voordeliger uit bent. Bij ons is er namelijk geen sprake van een winstoogmerk. Ben je lid van onze vereniging, dan heb je zicht op de gang van zaken en kun je invloed uitoefenen op het beleid. Bij ons heb je de keuze om zelf een begrafenisondernemer te kiezen, waar dit bij een uitvaartverzekering niet het geval is. De werkzaamheden van de uitvaart worden door professionele medewerkers verricht. Wij werken hierbij nauw samen met UGNA. Zij voldoen aan het kwaliteitskeurmerk Stichting Uitvaartzorg, wat ervoor zorgt dat wij de kwaliteit van onze persoonlijke uitvaarten kunnen garanderen. Neem wanneer je hier nog vragen over hebt gerust contact op met een van onze medewerkers.

Wat kost uitvaartverzorging?

De kosten van uitvaartverzorging zijn allereerst afhankelijk van jouw persoonlijke wensen. Een begrafenis kost hierbij meestal meer geld dan een crematie. Bij een commerciële partij betaal je al gauw € 13.000,- voor een begrafenis, of voor een crematie € 8.000,-. Onze kosten zijn veel lager, doordat wij de uitvaart tegen kostprijs uitvoeren en geen winstoogmerk hebben. Bij ons heb je dan ook snel een voordeel van duizenden euro’s in vergelijking met een commerciële partij. Op onze website hebben wij zowel een kostenbegroting van een crematie als van een begrafenis gezet. Zo heb je meteen inzicht in de kosten van een uitvaart wanneer je voor onze uitvaartvereniging kiest.

Neem contact op voor uitvaartverzorging

Wil je een overlijden melden? Of wil je kiezen voor onze uitvaartverzorging? Dan is het mogelijk een gratis en vrijblijvend introductiegesprek aan te vragen. Hierin bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden. Je kunt ook een afspraak maken via: 0524-221513. Of mail ons via: info@uvzod.nl. Met onze uitvaartverzorging maken wij een uitvaart persoonlijk.

×