Een overlijden kunt u melden via: 0800 - 0 24 25 26 of 0524 - 51 58 99 . Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar.

Vragen?

Kwalitatieve uitvaartverzorging in Zwolle

Voor uitvaartverzorging in Zwolle ga je naar Uitvaartvereniging Zuid Oost Drenthe. Wij zijn als uitvaartvereniging ruim 125 jaar actief en hechten veel waarde aan nabuurschap, vrijwilligheid en onderlinge solidariteit. Onze uitvaarten zijn persoonlijk en van een hoge kwaliteit. Wij zijn de grootste uitvaartvereniging van het land, en kunnen je ook van een passend advies voorzien voor een persoonlijke uitvaart. Wij behartigen de belangen van onze leden in Leeuwarden. Zwolle, Enschede, Drenthe en Groningen. Kies je voor onze kwalitatieve uitvaartverzorging in Zwolle, dan staan jouw wensen altijd voorop.

Onze uitvaartverzorging

Met onze uitvaartverzorging in Zwolle ben je voordeliger uit. De reden hiervoor is dat wij een uitvaartvereniging zijn en daarom een andere werkwijze hanteren dan een uitvaartverzekering. Wij hebben geen winstoogmerk. Ook heb je zicht op de gang van zaken in de vereniging en heb je zeggenschap over het bestaande beleid. Bij een uitvaartvereniging is het ook mogelijk zelf een begrafenisondernemer te kiezen, wat bij een uitvaartverzekering altijd vaststaat. Onze vereniging werkt vooral samen met vrijwilligers, maar laat de uitvaartverzorging aan professionele medewerkers over. Wij kunnen je kwaliteit garanderen, omdat wij nauw samenwerken met UGNA. Zij zijn gekwalificeerd met het kwaliteitskeurmerk Stichting Uitvaartzorg. Jouw wensen staan bij de uitvaartverzorging in Zwolle altijd centraal

Kosten uitvaart

Wat zijn de kosten van een uitvaart? Deze kunnen verschillen, omdat dit geheel afhankelijk is van jouw persoonlijke wensen. Wil je uitvaartverzorging in Zwolle, dan ben je bij een commerciële aanbieder meer geld kwijt voor een begrafenis of een crematie. Zo zul je daar al gauw rond de € 13.000,- betalen. Voor een crematie ligt dit bedrag rond de € 8.000,-. Wij bieden je, juist omdat wij geen winstoogmerk hebben, veel lagere prijzen aan. Wij verrichten de uitvaartverzorging namelijk tegen de kostprijs hiervan. Hiermee kun je tot wel duizenden euro’s besparen op uitvaartverzorging, waarbij een persoonlijke benadering sterker gewaarborgd wordt. Op onze website vindt je een kostenbegroting van de precieze kosten van een uitvaart, zoals een begrafenis of crematie. Je hebt dan meteen inzichtelijk wat uitvaartverzorging in Zwolle bij onze uitvaartvereniging kost.

Bel voor uitvaartverzorging in Zwolle

Uitvaartverzorging in Zwolle gewenst? Vraag dan een gratis en vrijblijvend introductiegesprek aan. Ook indien je vragen hebt over onze uitvaartvereniging, staan we je graag te woord. Je kunt ons bereiken via telefoonnummer: 0524-221513. Of mail ons via: info@uvzod.nl. Wij bieden onze uitvaartverzorging in Zwolle geheel op maat.

×