Een overlijden kunt u melden via: 0800 - 0 24 25 26 of 0524 - 51 58 99 . Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar.

Vragen?

Persoonlijke en kwalitatieve uitvaartverzorging in Enschede

Persoonlijke uitvaartverzorging in Enschede? Bel naar Uitvaartvereniging Zuid Oost Drenthe. Als uitvaartvereniging hebben wij nabuurschap, vrijwilligheid en onderlinge solidariteit hoog in het vaandel staan. Wij bestaan ruim 125 jaar en zijn de grootste uitvaartvereniging van Nederland. Door onze ervaring, kunnen wij je adviseren over een persoonlijke uitvaart op maat. Wij bieden kwalitatieve uitvaartverzorging in Enschede, Zwolle, Drenthe, Leeuwarden en Groningen aan. Hierbij behartigen wij de wensen van onze leden optimaal en tonen wij veel betrokkenheid.

Waarom voor onze uitvaartverzorging kiezen?

Niet alleen is onze uitvaartverzorging in Enschede voordeliger. Deze is ook persoonlijker door onze unieke identiteit. Allereerst hanteren wij een andere werkwijze dan uitvaartverzekeraars en hebben wij geen winstoogmerk. Als lid van onze uitvaartvereniging heb je inspraak in de gang van zaken en het (toekomstige) beleid. Je hebt de mogelijkheid zelf een begrafenisondernemer te kiezen, wat bij een uitvaartverzekering niet het geval is.
Wij werken samen met vrijwilligers, waarbij de professionele werkzaamheden voor de uitvaart worden verzorgd door professionals. Hierdoor waarborgen wij een hoge kwaliteit. Ook door onze intensieve samenwerking met UGNA. Zij beschikken over het kwaliteitskeurmerk Stichting Uitvaartzorg. Jouw wensen staan bij de uitvaartverzorging in Enschede als vanzelfsprekend centraal.

Wat zijn de kosten van een uitvaart?

De kosten van een uitvaart zijn bij ons stukken lager dan bij een uitvaartverzekering. Toch kan dit ook verschillen door de persoonlijke wensen voor jouw uitvaartverzorging in Enschede. Bij een commerciële aanbieder zul je al snel € 13.000,- voor een begrafenis betalen en rond de € 8.000,- voor een crematie. Doordat wij geen winstoogmerk hebben en tegen de kostprijs werken, zijn onze prijzen aanzienlijk lager. Je bespaart al gauw duizenden euro’s op de uitvaartverzorging en bent gegarandeerd van een persoonlijke benadering, waarbij je veel zelf kunt kiezen. Wij hebben op onze website een kostenbegroting opgesteld van de kosten voor een begrafenis en crematie. Je ziet dan ook direct hoeveel je bespaart door te kiezen voor onze uitvaartverzorging in Enschede.

Neem contact op voor uitvaartverzorging in Enschede

Wil je de uitvaartverzorging in Enschede aan onze uitvaartvereniging overlaten? Dan kunnen wij je een gratis en vrijblijvend introductiegesprek aanbieden. Ook wanneer je vragen hebt over onze uitvaartvereniging, kun je ons bellen middels telefoonnummer: 0524-221513. Of mail ons via: info@uvzod.nl. Wij bieden de meest persoonlijke uitvaartverzorging in Enschede.

×