Een overlijden kunt u melden via: 0800 - 0 24 25 26 of 0524 - 51 58 99 . Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar.

Vragen?

Lid worden van een uitvaartvereniging

Een uitvaartvereniging is een goed alternatief voor een uitvaartverzekering. Het liefst wil je alles voor een uitvaart zo goed mogelijk geregeld hebben. Uitvaartvereniging Zuid Oost Drenthe biedt deze mogelijkheid. Door lid te worden van onze vereniging, ben je voordeliger uit dan bij een uitvaartverzekering. Dit komt doordat er geen sprake is van een winstoogmerk en er vooral met vrijwilligers wordt gewerkt. Als lid van onze vereniging, heb je ook zicht op de gang van zaken en kun je het beleid beïnvloeden. Zo kun je bijvoorbeeld zelf de keuze maken voor een begrafenisondernemer. Bij uitvaartverzekeringen ben je eerder aangewezen op een begrafenisondernemer die onder contract staat bij de uitvaartverzekeraar. Onze uitvaartvereniging biedt begeleiding bij een persoonlijke en mooie uitvaart.

Over onze uitvaartvereniging

Uitvaartvereniging Zuid Oost Drenthe bestaat ruim 125 jaar en heeft als grootste uitvaartvereniging van Nederland 16.000 leden. Wij behartigen de belangen van leden in Drenthe, Leeuwarden, Groningen, Zwolle en Enschede. Ons bestuur bestaat geheel uit vrijwilligers. Belangrijke besluiten worden alleen genomen wanneer de leden hiermee instemmen. De werkzaamheden van de uitvaart worden door professionele medewerkers uitgevoerd. Hierbij werken wij nauw samen met UGNA. Zij beschikken over het kwaliteitskeurmerk van de Stichting Uitvaartzorg, waardoor wij de gewenste kwaliteit kunnen waarborgen. Ieder najaar houden wij een Algemene Ledenvergadering waar het bestuur verslag doet van het afgelopen jaar en nieuwe plannen bespreekt. Onze basis ligt in nabuurschap, vrijwilligheid en onderlinge solidariteit. Hiermee onderscheiden wij ons van de standaard uitvaartverzekeringen.

Hoe word ik lid?

Wil je lid worden van onze uitvaartvereniging? Dan kun je een gratis en vrijblijvend introductiegesprek aanvragen. Hierbij vertellen wij je wat onze vereniging voor jou (en je gezin) kan betekenen. Personen vanaf 18 jaar kunnen lid worden. Wanneer je ervoor kiest een van onze verzorgingspakketten af te nemen, ben je automatisch lid. Je kinderen worden vanaf 18 jaar automatisch ingeschreven. Deze inschrijving staat gelijk aan het verzorgingspakket van jou als ouder/verzorger. De contributienota wordt telkens aan het begin van het jaar naar de leden verzonden. Dit geldt ook als bewijs van je lidmaatschap van het betreffende contributiejaar.

Contact opnemen met Uitvaartvereniging Zuid Oost Drenthe

Wil je contact opnemen met uitvaartvereniging Zuid Oost Drenthe voor een gratis en vrijblijvend introductiegesprek? Heb je vragen over hoe wij uitvaarten verzorgen of andere vragen? Dan kun je ons gerust bellen. Je kunt ons bereiken via:0524-221513. Of mail ons via: info@uvzod.nl. Met onze uitvaartvereniging is een persoonlijke uitvaart gegarandeerd.

×