Een overlijden kunt u melden via: 0800 - 0 24 25 26 of 0524 - 51 58 99 . Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar.

Vragen?

Persoonlijke uitvaartverzorging in Groningen

Persoonlijke uitvaartverzorging in Groningen vind je bij Uitvaartvereniging Zuid Oost Drenthe. Wij bieden persoonlijke uitvaarten van een hoge kwaliteit en zijn als uitvaartvereniging gericht op onderlinge solidariteit, nabuurschap en vrijwilligheid. Onze vereniging is ruim 125 jaar actief en is de grootste uitvaartvereniging van Nederland. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij je ook een advies op maat geven. Of je nu in Zwolle, Enschede, Leeuwarden, Drenthe of Groningen woont. Bij uitvaartverzorging in Groningen staan jouw wensen centraal en zorgen wij voor een zo persoonlijk mogelijke uitvaart.

Waarom onze uitvaartverzorging?

Kiezen voor uitvaartverzorging in Groningen is ook kiezen voor een uitvaartvereniging. Dit maakt een groot verschil in vergelijking tot een uitvaartverzekering. Allereerst bespaar je bij een uitvaartvereniging veel geld, omdat er bij ons geen sprake is van een winstoogmerk. Dit is bij een uitvaartverzekering wel zo. Je hebt zicht op de gang van zaken binnen de vereniging en kan invloed uitoefenen op het bestaande beleid. Je hebt ook de mogelijkheid om zelf een begrafenisondernemer te kiezen voor de uitvaart, waar je bij een uitvaartverzekering bent aangewezen tot een beperkt aantal personen. Wij werken veel samen met vrijwilligers, maar laten de werkzaamheden voor de uitvaartverzorging over aan professionele medewerkers. Hierbij werken wij samen met UGNA. Kwaliteit voor de uitvaart is dan ook gegarandeerd, omdat zij beschikken over het kwaliteitskeurmerk Stichting Uitvaartzorg. Wij horen graag wat jouw wensen zijn voor de uitvaartverzorging in Groningen.

De kosten van een uitvaart

De kosten van een uitvaart zijn geheel afhankelijk van jouw persoonlijke wensen voor de uitvaartverzorging in Groningen. Een begrafenis kost al snel meer geld bij een commerciële aanbieder. Dit geldt ook voor een crematie. Om precies te zijn betaal je daar voor een begrafenis rond de € 13.000,-, waarbij dit bij een crematie rond de € 8.000,- ligt. Bij ons liggen de prijzen een stuk lager. Dit komt doordat wij geen winstoogmerk hebben en de uitvaartverzorging in Groningen tegen de kostprijs verrichten. Dit zorgt ervoor dat je bij onze uitvaartvereniging wel duizenden euro’s bespaart. Wij hebben op onze website een kostenbegroting gezet, waar je precies kunt zien wat de kosten voor een begrafenis of crematie bij ons zijn. Wil je het liefst een persoonlijke benadering en maak je graag de keuze voor onze uitvaartverzorging in Groningen? Neem dan contact met ons op.

Bel nu voor uitvaartverzorging in Groningen

Uitvaartverzorging in Groningen en kiezen voor onze uitvaartvereniging? Neem nu contact op en vraag een gratis en vrijblijvend introductiegesprek aan. Bel ons middels telefoonnummer: 0524-221513. Of mail ons via: info@uvzod.nl. Wij verzorgen de uitvaartverzorging in Groningen geheel naar wens.

×