Een overlijden kunt u melden via: 0800 - 0 24 25 26 of 0524 - 51 58 99 . Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar.

Vragen?

Uitvaartcentrum Nieuw-Amsterdam

Middenin de oude kern van het dorp Nieuw-Amsterdam, naast de algemene begraafplaats (gemeente Emmen), ligt het uitvaartcentrum.

Mogelijkheden

Het uitvaartcentrum beschikt over meerdere opbaarkamers, een grote ontvangsthal, een ruime familiekamer en een grote zaal voor de afscheidsplechtigheid.
De grote zaal, waar ongeveer 140 personen kunnen plaatsnemen, kan door middel van een wandsysteem verkleind worden. Voor kleinere gezelschappen kan de ruimte op deze manier intiem gemaakt worden.
Het verzorgen van een condoleance met of zonder koffie, het tekenen van het register (geen familie aanwezig om te condoleren), het afscheid nemen of het verzorgen van een koffietafel, er is in het uitvaartcentrum van alles mogelijk.

Naast onze leden kunnen ook niet-leden gebruik maken van het uitvaartcentrum. Wilt u meer weten over de mogelijkheden?
Neem dan contact op met de beheerder van het uitvaartcentrum Nieuw-Amsterdam.

Adresgegevens

Uitvaartcentrum Nieuw-Amsterdam
Drijverspad 2
7833 GG Nieuw-Amsterdam
T  06-30931003

Uitvaartcentrum Sleen

Direct naast de algemene begraafplaats van Sleen (gemeente Coevorden), ligt het prachtig gelegen uitvaartcentrum van Sleen. Het centrum is in 2016 volledig gerenoveerd en is sfeervol en modern ingericht.

Mogelijkheden

Het uitvaartcentrum heeft een intieme sfeer en biedt plaats aan groepen tot ongeveer 80 personen. In het uitvaartcentrum Sleen is een 24-uurs opbaarkamer.  De nabestaanden ontvangen de sleutel van deze kamer zodat u op elk moment van de dag de overledene kunt bezoeken en in alle rust afscheid kunt nemen. Zo vaak en zo lang u wilt. Een familiekamer en koffie- en theefaciliteiten zijn aanwezig.

Ook is er een gewone opbaarkamer. Als de overledene hier opgebaard ligt, gaat het bezoek in overleg met de aulabeheerder.

Het centrum kan verder worden gebruikt voor het tekenen van het register. Dit betekent afscheid nemen van de overledene zonder aanwezigheid van naasten. Of voor condoleance, zowel met als zonder koffie. Het uitvaartcentrum wordt steeds vaker gebruikt voor een stille crematie. De uitvaartdienst vindt dan plaats in het uitvaartcentrum waarna de overledene, met of zonder naasten, naar het crematorium wordt gebracht.

Naast onze leden kunnen ook niet-leden gebruik maken van het uitvaartcentrum. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact op met de beheerder van het uitvaartcentrum Sleen.

Adresgegevens

Uitvaartcentrum Sleen
Boterakkersweg 6
7841 CD Sleen
T 06-49677007

Uitvaartcentrum Weiteveen

Verscholen tussen het groen in het buitengebied van Weiteveen, dichtbij Nieuw-Schoonebeek en Schoonebeek ligt het uitvaartcentrum Weiteveen. Naast een algemene begraafplaats van de gemeente Emmen.

Mogelijkheden

Het ruim opgezette uitvaartcentrum beschikt over meerdere opbaarruimtes. De grote kerkzaal biedt plaats aan groepen tot 220 personen. Na de plechtigheid is er gelegenheid om een koffietafel te houden in de aparte koffiekamer. Deze is ook beschikbaar voor het houden van een condoleance met of zonder koffie. Verder kan er gekozen worden voor registertekenen, er zijn op dat moment geen nabestaanden aanwezig.  Een bezoek aan de overledene gaat in uitvaartcentrum Weiteveen in overleg met de aulabeheerder.

Naast onze leden kunnen ook niet-leden gebruik maken van het uitvaartcentrum. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact op met de beheerder van het uitvaartcentrum Weiteveen.

Adresgegevens

Uitvaartcentrum Weiteveen
Ellenbeek 2
7765 CZ Weiteveen
T 06-22680791

Uitvaartcentrum Coevorden

Het uitvaartcentrum in Coevorden is geen eigendom van de vereniging maar staat voor onze leden ter beschikking tegen ledentarieven. Dit is voortgekomen door de fusie tussen de uitvaartvereniging Zuid-Oost Drenthe en uitvaartvereniging Coevorden.

Adresgegevens

Uitvaartcentrum Coevorden
Ballastweg 2
7741 ZL Coevorden
T 0524-515899

×