Een overlijden kunt u melden via: 0800 - 0 24 25 26 of 0524 - 51 58 99 . Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar.

Vragen?

Uitstekende uitvaartverzorging in Weiteveen

Uitstekende kwaliteit uitvaartverzorging in Weiteveen laat je regelen door Uitvaartvereniging Zuid Oost Drenthe. Onze uitvaartvereniging staat voor nabuurschap, vrijwilligheid en onderlinge solidariteit. Als grootste uitvaartvereniging in Nederland kunnen wij ook bouwen op ruim 125 jaar ervaring. Veel leden waarderen onze persoonlijke aanpak en de saamhorigheid binnen de vereniging. Wij zijn actief in Drenthe, Zwolle, Leeuwarden, Groningen en Enschede. Ook de uitvaartzorg in Weiteveen verzorgen wij zo persoonlijk mogelijk.

Veel keuze voor de uitvaart

Wanneer je de uitvaartverzorging in Weiteveen laat verrichten door onze uitvaartvereniging, heb je meer keuzes om de uitvaart persoonlijk te maken. Onze vereniging verschilt met een uitvaartverzekeraar. Wij vinden saamhorigheid erg belangrijk en hebben geen commerciële belangen. Dit is bij een uitvaartverzekeraar wel het geval. Als je lid bent van een uitvaartvereniging, heb je de mogelijkheid om het beleid te beïnvloeden. Ook heb je zicht op de actuele gang van zaken. Je hebt meer keuzevrijheid voor de uitvaart en kunt zelf voor een begrafenisondernemer kiezen. Bij een commerciële partij staat dit al vast. Onze organisatie staat met onze vrijwilligers. De werkzaamheden voor de uitvaart worden uitgevoerd door professionele medewerkers. Wij hebben hierbij een samenwerking met UGNA. Zij beschikken over het kwaliteitskeurmerk van Stichting Uitvaartzorg, wat betekent dat wij ook de hoge kwaliteit voor de uitvaartzorg in Weiteveen kunnen garanderen.

Wat zijn de kosten van een uitvaart?

De kosten van een uitvaart hangen allereerst af van jouw persoonlijke wensen voor de uitvaartverzorging in Weiteveen. Toch zul je bij onze uitvaartvereniging veel minder betalen dan bij een uitvaartverzekeraar. Een commerciële partij rekent vaak rond de € 13.000,- voor een begrafenis. Voor een crematie komt dit neer op een bedrag van € 8.000,-. Dat je goedkoper uit bent bij onze vereniging, heeft te maken met het feit dat wij geen winstoogmerk hebben. De werkzaamheden voeren wij tegen de kostprijs uit. Dit zorgt ervoor dat je tot wel duizenden euro’s bespaart. Ook kun je bij ons rekenen op een meer persoonlijke uitvaartbegeleiding. Op onze website vindt je wat onze kosten voor een begrafenis en crematie zijn. Via deze begroting krijg je inzicht in wat de uitvaartverzorging in Weiteveen ongeveer zal kosten.

Neem contact op voor uitvaartverzorging in Weiteveen

Vraag voor uitvaartverzorging in Weiteveen een gratis en vrijblijvend introductiegesprek aan. Wij vertellen je graag wat Uitvaartvereniging Zuid Oost Drenthe voor je kan betekenen. Heb je nog vragen? Ook dan kun je contact opnemen middels telefoonnummer: 0524-221513. Of mail ons via: info@uvzod.nl. Wij garanderen je de beste uitvaartzorg in Weiteveen.

×