Een overlijden kunt u melden via: 0800 - 0 24 25 26 of 0524 - 51 58 99 . Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar.

Vragen?

Uitvaartverzorging van hoge kwaliteit in Sleen

Uitvaartverzorging in Sleen nodig? Uitvaartvereniging Zuid Oost Drenthe biedt je persoonlijke uitvaartbegeleiding van de beste kwaliteit. Wij geloven in nabuurschap, onderlinge solidariteit en vrijwillige inzet. Onze uitvaartvereniging is de grootste van Nederland en heeft meer dan 125 jaar ervaring. Onze leden zijn lid geworden vanwege onze persoonlijke benadering en het grote gevoel van saamhorigheid. Als werkgebied hebben wij
Drenthe, Zwolle, Leeuwarden, Enschede en Groningen. Wij bieden persoonlijke uitvaartverzorging in Sleen, waarbij jouw wensen centraal staan.

Uitvaart door een uitvaartvereniging

Wanneer je kiest voor uitvaartverzorging in Sleen door een uitvaartvereniging, zul je de uitvaart zo persoonlijk mogelijk kunnen maken. Wij verschillen met een uitvaartverzekeraar en hechten veel belang aan saamhorigheid. Ook hebben wij geen winstoogmerk, wat bij een uitvaartverzekering wel het geval is. Ben je lid van onze uitvaartvereniging, dan heb je veel inspraak in het huidige beleid en heb je zicht op de actuele gang van zaken. Ook heb je volop keuzevrijheid in het kiezen voor een begrafenisondernemer. Bij een commerciële partij kies je voor een van de uitvaartondernemers die zijn aangesloten bij de uitvaartverzekeraar. Wij werken samen met bevlogen vrijwilligers, waarbij de werkzaamheden door professionele medewerkers worden uitgevoerd. Hierbij werken wij nauw samen met UGNA, welke over het kwaliteitskeurmerk Stichting Uitvaartzorg beschikt. Dit zorgt ervoor dat wij een hoge kwaliteit voor onze uitvaartzorg in Sleen kunnen garanderen.

Kosten van onze uitvaart

Je vraagt je misschien af wat de kosten van onze uitvaart zijn. Jouw persoonlijke wensen bepalen hoeveel een uitvaart zal kosten, maar dit hoeft niet duur te zijn. Onze kosten voor uitvaartverzorging in Sleen zijn namelijk lager dan bij een commerciële partij. Als je bent aangesloten bij een uitvaartverzekeraar, betaal je al gauw € 13.000,- voor een begrafenis, tegenover € 8.000,- voor een crematie. Hier is bij ons geen sprake van. Als uitvaartvereniging hebben wij geen winstoogmerk en voeren we de werkzaamheden uit tegen de kostprijs. Zo bespaar je al snel duizenden euro’s. Je kunt hierbij ook de meest persoonlijke uitvaartbegeleiding verwachten. Wij hebben op onze website een kostenbegroting van een begrafenis en crematie staan. Dit maakt meteen inzichtelijk welke kosten je kunt verwachten voor onze uitvaartverzorging in Sleen.

Neem contact op voor uitvaartverzorging in Sleen

Wil je de beste uitvaartzorg in Sleen? Neem dan nu contact op voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek. Zo kunnen wij je meer vertellen over de persoonlijke aanpak van
Uitvaartvereniging Zuid Oost Drenthe. Heb je nog vragen? Ook dan kun je ons bellen via telefoonnummer: 0524-221513. Of mail ons via: info@uvzod.nl. Wij garanderen je uitvaartverzorging in Sleen van hoge kwaliteit.

×