Een overlijden kunt u melden via: 0800 - 0 24 25 26 of 0524 - 51 58 99 . Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar.

Vragen?

De beste uitvaartverzorging in Nieuw-Amsterdam

De beste uitvaartverzorging in Nieuw-Amsterdam vind je bij Uitvaartvereniging Zuid Oost Drenthe. Wij maken persoonlijke uitvaarten van een hoge kwaliteit mogelijk. Als uitvaartvereniging hechten wij veel waarde aan onderlinge solidariteit, nabuurschap en vrijwilligheid. Niet alleen zijn wij de grootste uitvaartvereniging van Nederland, wij beschikken ook over ruim 125 jaar ervaring. Veel leden zijn lid geworden om onze persoonlijke begeleiding. Wij behartigen de belangen van leden in Groningen, Leeuwarden, Drenthe, Zwolle en Enschede. Kies je voor onze uitvaartverzorging in Nieuw-Amsterdam, dan verzorgen wij graag een persoonlijke en prachtige uitvaart.

Onze uitvaartvereniging

Voor de uitvaartverzorging in Nieuw-Amsterdam kan onze uitvaartvereniging veel voor je betekenen. Wij zijn anders dan een uitvaartverzekeraar. Niet alleen hechten wij een grote waarde aan saamhorigheid, wij hebben ook geen commercieel belang. Een uitvaartverzekeraar heeft wel een winstoogmerk. Als lid van onze uitvaartvereniging kun je invloed uitoefenen op het beleid en heb je zicht op de gang van zaken. Veel zaken voor een persoonlijke uitvaart kun je geheel zelf beslissen. Denk aan de keuze voor een begrafenisondernemer. Bij een commerciële partij heb je hier weinig keuze in. Wij werken samen met betrokken vrijwilligers, waarbij de werkzaamheden door professionele medewerkers worden uitgevoerd. Wij werken hierbij samen met UGNA, die in het bezit zijn van het kwaliteitskeurmerk Stichting Uitvaartzorg. Dit zorgt ervoor dat wij de gewenste hoge kwaliteit voor de uitvaartverzorging in Nieuw-Amsterdam kunnen waarborgen.

Kosten uitvaart bij een uitvaartvereniging

Voor de uitvaartverzorging in Nieuw-Amsterdam vraag je je vast af wat de kosten van een uitvaart zijn. Dit is geheel afhankelijk van jouw persoonlijke wensen, maar er zijn wel verschillen tussen wat je betaalt bij een uitvaartvereniging en een uitvaartverzekeraar.
Bij een commerciële aanbieder betaal je rond de € 13.000,- voor een begrafenis. Voor een crematie kan dit bedrag rond de € 8.000,- liggen. Wij hanteren lagere prijzen, omdat wij geen winstoogmerk hebben en de werkzaamheden tegen de kostprijs plaatsvinden. Hierdoor bespaar je bij onze uitvaartvereniging duizenden euro’s en kun je een meer persoonlijke uitvaartbegeleiding verwachten. Op onze website hebben wij een kostenbegroting voor een begrafenis en crematie opgezet. Je ziet daar snel wat je bespaart op de uitvaartzorg in Nieuw-Amsterdam.

Neem contact op voor uitvaartverzorging in Nieuw-Amsterdam

Wil je de beste kwaliteit uitvaartverzorging in Nieuw-Amsterdam? Word dan lid van onze uitvaartvereniging. Vraag een gratis en vrijblijvend introductiegesprek aan. Je kunt Uitvaartvereniging Zuid Oost Drenthe bereiken via telefoonnummer: 0524-221513. Of mail ons via: info@uvzod.nl. Wij garanderen persoonlijke uitvaartzorg in Nieuw-Amsterdam.

×