Een overlijden kunt u melden via: 0800 - 0 24 25 26 of 0524 - 51 58 99 . Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar.

Vragen?

Uitvaartverzorging in Meppel door onze uitvaartvereniging

Uitvaartverzorging in Meppel nodig? Uitvaartvereniging Zuid Oost Drenthe biedt een persoonlijke benadering en heeft nabuurschap, vrijwilligheid en onderlinge solidariteit hoog in het vaandel staan. Wij zijn in Nederland de grootste uitvaartvereniging en hebben ruim 125 jaar ervaring. Dit maakt dat we je geheel kunnen begeleiden bij een persoonlijke uitvaart op maat. Wij zijn actief in Leeuwarden, Drenthe, Groningen, Zwolle en Enschede. Voor jouw uitvaartverzorging in Meppel bieden wij een hoge kwaliteit. Jouw wensen staan hierbij altijd centraal.

Uitvaartvereniging of uitvaartverzekering?

Of je kiest voor een uitvaartvereniging of voor een uitvaartverzekering voor jouw uitvaartverzorging in Meppel maakt nogal een verschil. Waar commerciële aanbieders een winstoogmerk hebben, is daar bij ons geen sprake van. Een lidmaatschap bij onze vereniging zorgt ervoor dat je meteen invloed kunt uitoefenen op het beleid. Ook heb je de vrije keuze in uitvaartondernemers. Dit in tegenstelling tot bij een uitvaartverzekering. Onze organisatie wordt geleid door vrijwilligers, waarbij we de uitvaartzorg overlaten aan specialisten. Hierbij kun je hoge kwaliteit verwachten, omdat wij samenwerken met UGNA. Deze organisatie beschikt over het kwaliteitskeurmerk Stichting Uitvaartzorg. Kies je voor onze uitvaartverzekering dan garanderen wij persoonlijke en voordelige uitvaartzorg in Meppel.

Kosten uitvaart bij een uitvaartvereniging

Ben je benieuwd wat de kosten van een uitvaart bij een uitvaartvereniging zijn? Voor onze uitvaartverzorging in Meppel betaal je aanzienlijk minder dan bij een commerciële partij. Hier zul je al gauw € 13.000,- voor een begrafenis betalen en zul je voor een crematie rond de € 8.000,- euro uitkomen. Bij ons is dit niet het geval, doordat wij geen winstoogmerk hebben en de werkzaamheden tegen de kostprijs uitvoeren. Hierdoor bespaar je tot duizenden euro’s. Via onze website kun je een kostenbegroting voor zowel een begrafenis als crematie inzien. Zo weet je precies welke prijs je mag verwachten voor onze uitvaartverzorging in Meppel en kun je een weloverwogen keuze maken.

Bel voor uitvaartzorg in Meppel

Wil je jouw uitvaartzorg in Meppel in handen van onze uitvaartvereniging leggen? Neem dan contact op voor het aanvragen van een gratis en vrijblijvend introductiegesprek. Wanneer je nog vragen hebt over onze uitvaartvereniging, staan wij je ook graag te woord. Je kunt ons telefonisch bereiken via telefoonnummer: 0524-221513. Of mail ons via: info@uvzod.nl. Wij bieden je graag persoonlijke en voordelige uitvaartverzorging in Meppel aan.

×