Een overlijden kunt u melden via: 0800 - 0 24 25 26 of 0524 - 51 58 99 . Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar.

Vragen?

Persoonlijke uitvaartverzorging Klazienaveen

Voor uitvaartverzorging in Klazienaveen biedt Uitvaartvereniging Zuid Oost Drenthe een persoonlijke uitvaart. Wij bieden persoonlijke uitvaartbegeleiding en hechten veel waarde aan vrijwilligheid, nabuurschap en onderlinge solidariteit. Niet alleen hebben wij ruim 125 jaar ervaring, wij zijn ook de grootste uitvaartvereniging van Nederland. Wij kunnen samen met jou een persoonlijke uitvaart op maat voor jou en je dierbaren verzorgen. Onze vereniging is actief in Drenthe, Leeuwarden, Groningen, Enschede en Zwolle, waar wij de belangen van onze leden behartigen. Wij staan je graag bij met onze uitvaartzorg in Klazienaveen.

Wat zijn de kosten van een uitvaart?

Zoek je uitvaartverzorging in Klazienaveen en ben je benieuwd naar de kosten van een uitvaart? Allereerst is dit vaak afhankelijk van jouw persoonlijke wensen, maar bij een uitvaartvereniging zijn de kosten veel lager dan bij een uitvaartverzekering. Voor uitvaartzorg betaal je bij een commerciële partij al gauw € 13.000,- voor een begrafenis en € 8.000,- aan voor een crematie. Onze prijzen zijn lager, omdat wij geen winstoogmerk hebben. De werkzaamheden voeren wij namelijk tegen de kostprijs uit. Je bespaart bij ons tot wel duizenden euro’s. Dit kun je ook op onze website bekijken, waar wij een kostenbegroting van een begrafenis en crematie hebben opgesteld. Zo weet je wat de kosten voor een uitvaart in Klazienaveen bij onze uitvaartvereniging zullen zijn.

Voordelen van onze uitvaartzorg

Kies je voor uitvaartverzorging in Klazienaveen door onze uitvaartvereniging, dan is er een groot verschil met commerciële aanbieders. Niet alleen hebben wij geen winstoogmerk, wij hechten ook veel waarde aan nabuurschap. Als lid van onze uitvaartvereniging kun je invloed uitoefenen op ons beleid. Je hebt ook de mogelijkheid zelf een begrafenisondernemer te kiezen. Dit staat bij een commerciële partij vaak vast. Wij werken met veel gedreven vrijwilligers. De werkzaamheden van de uitvaartzorg worden verzorgd door professionele medewerkers. Wij garanderen topkwaliteit. Dit mede dankzij onze nauwe samenwerking met UGNA, welke over het Stichting Uitvaartzorg kwaliteitskeurmerk beschikt. Wij bieden uitvaartzorg in Klazienaveen van begin tot eind.

Bel voor uitvaartverzorging in Klazienaveen

Wil je uitvaartzorg in Klazienaveen door Uitvaartvereniging Zuid Oost Drenthe? Dan kun je een gratis en vrijblijvend introductiegesprek aanvragen. Dit doe je door contact met ons op te nemen middels het volgende telefoonnummer:
0524-221513. Of mail ons via: info@uvzod.nl. Wij ondersteunen je graag bij de uitvaartverzorging in Klazienaveen.

×