Een overlijden kunt u melden via: 0800 - 0 24 25 26 of 0524 - 51 58 99 . Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar.

Vragen?

Persoonlijke uitvaartzorg in Hoogeveen

Voor uitvaartverzorging in Hoogeveen bel je Uitvaartvereniging Zuid Oost Drenthe.
Bij onze uitvaartvereniging bieden wij je persoonlijke uitvaartzorg, waarbij nabuurschap, onderlinge solidariteit en vrijwilligheid centrale waardes zijn. Niet alleen zijn wij de grootste uitvaartvereniging van Nederland, wij beschikken ook over meer dan 125 jaar ervaring. Hierdoor kunnen we je een passend advies geven over een persoonlijke uitvaart op maat. De belangen van onze leden in Drenthe, Groningen, Zwolle, Leeuwarden en Enschede behartigen wij volop. Wij ondersteunen je dan ook graag bij de uitvaartverzorging in Hoogeveen.

Uitvaartverzorging door onze vereniging

Onze uitvaartverzorging in Hoogeveen is persoonlijk en voordelig. Een vereniging heeft een groot verschil met commerciële aanbieders. Wij hebben namelijk geen winstoogmerk. Wanneer je lid bent, kun je meebeslissen over de gaande zaken en het beleid. Ook geeft een uitvaartvereniging je de vrijheid om zelf een uitvaartondernemer te kiezen. Dit kan bij een uitvaartverzekering niet. Onze organisatie werkt vooral met vrijwilligers. De uitvaartzorg besteden wij uit aan professionals. Hierbij kun je rekenen op een hoge kwaliteit, daar wij een intensieve samenwerking hebben met UGNA. Zij hebben het kwaliteitskeurmerk Stichting Uitvaartzorg. Kies je voor onze uitvaartzorg in Hoogeveen, dan staan kwaliteit, een persoonlijke benadering en jouw wensen centraal.

Kosten voor de uitvaart

Wil je niet te hoge kosten voor een uitvaart maken? En de uitvaart toch zo persoonlijk mogelijk houden? Dan is uitvaartverzorging in Hoogeveen door onze uitvaartvereniging de beste optie. Bij een uitvaartverzekering bij een commerciële partij betaal je al gauw € 13.000,- voor een begrafenis, waarbij je € 8.000,- voor een crematie betaalt. Doordat wij geen winstoogmerk hebben en de uitvaart tegen de kostprijs verrichten, bespaar je al snel vele euro’s. Hier kun je ook een meer persoonlijke benadering voor verwachten. Op onze website zie je een begroting waarin zichtbaar is gemaakt wat onze kosten voor een begrafenis en crematie zijn. Zo weet je precies waar je aan toe bent wanneer je voor onze uitvaartverzorging in Hoogeveen kiest.

Bel voor uitvaartzorg in Hoogeveen

Wil je graag uitvaartzorg in Hoogeveen? Neem dan contact op met onze uitvaartvereniging en vraag een gratis en vrijblijvend introductiegesprek aan. Wil je meer weten over onze werkwijze of uitvaartvereniging, dan kun je ook dan gerust contact opnemen met ons via telefoonnummer: 0524-221513. Of mail ons via: info@uvzod.nl. Wij zorgen dan voor een persoonlijke uitvaartverzorging in Hoogeveen.

×