Een overlijden kunt u melden via: 0800 - 0 24 25 26 of 0524 - 51 58 99 . Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar.

Vragen?

De beste uitvaartverzorging in Emmen

De beste uitvaartverzorging in Emmen biedt Uitvaartvereniging Zuid Oost Drenthe. Onze uitvaartvereniging staat garant voor een persoonlijke uitvaart, waarbij waarden zoals vrijwilligheid, onderlinge solidariteit en nabuurschap centraal staan. Wij zijn de grootste uitvaartvereniging van Nederland en hebben meer dan 125 jaar ervaring. Wanneer je dat wil, kunnen we je een goed advies geven om de uitvaart zo persoonlijk mogelijk te maken. Wij behartigen de belangen van onze leden in Leeuwarden, Drenthe, Groningen, Zwolle en Enschede. Ook bij jouw uitvaartverzorging in Emmen zijn we je graag van dienst.

Persoonlijke uitvaartzorg

Wij bieden persoonlijke uitvaartverzorging in Emmen die zeer voordelig is. Wij verschillen namelijk van commerciële uitvaartverzekeraars. Onze vereniging heeft geen winstoogmerk en als lid kun je mee beslissen over hoe het beleid wordt vormgegeven. Ook heb je bij een uitvaartvereniging meer keuzevrijheid en kun je zelf de keuze voor een begrafenisondernemer maken. Bij een uitvaartverzekering is dit vaak niet mogelijk. Onze organisatie wordt gedragen door onze vrijwilligers, waarbij wij uitvaartzorg uitbesteden aan professionele medewerkers. Je kunt bij ons een hoge kwaliteit verwachten, omdat wij intensief samenwerken met UGNA. Zij bezitten het kwaliteitskeurmerk Stichting Uitvaartzorg. Bij onze uitvaartverzorging in Emmen hechten wij veel waarde aan jouw persoonlijke wensen. Alleen zo kunnen we een mooie uitvaart tot stand laten komen.

Lagere kosten voor een uitvaart? Het kan zeker

Lagere kosten voor een uitvaart betalen? Dat is zeker mogelijk wanneer je lid bent van onze uitvaartvereniging. Voor de uitvaartverzorging in Emmen zul je bij commerciële partijen doorgaans zo’n € 13.000,- betalen voor een begrafenis, en € 8.000,- voor een crematie. Bij ons bespaar je al gauw vele euro’s op uitvaartzorg. Dit is mogelijk doordat wij geen winstoogmerk hebben en de uitvaart tegen de kostprijs verrichten. Bij ons kun je ook een meer persoonlijke benadering verwachten. Wij hebben op onze website een begroting opgesteld, waarbij je ziet wat een begrafenis of crematie in Emmen gaat kosten bij onze uitvaartvereniging. Kies ook voor persoonlijke en voordelige uitvaartverzorging.

Bel voor uitvaartzorg in Emmen

Uitvaartzorg in Emmen? Bel dan nu naar onze uitvaartvereniging voor een gratis en vrijblijvend introductiegesprek. Heb je vragen over onze uitvaartvereniging of onze werkwijze? Neem ook dan gerust contact met ons op via telefoonnummer: 0524-221513. Of mail ons via: info@uvzod.nl. Onze uitvaartzorg in Emmen zal geheel aan jouw persoonlijke wensen tegemoet komen.

×