Een overlijden kunt u melden via: 0800 - 0 24 25 26 of 0524 - 51 58 99 . Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar.

Vragen?

Persoonlijke uitvaartverzorging in Eelde-Paterswolde

Voor uitvaartverzorging in Eelde-Paterswolde staat Uitvaartvereniging Zuid Oost Drenthe je graag bij. Wij maken persoonlijke uitvaarten mogelijk. Ook staan wij voor kwaliteit en hechten wij binnen onze vereniging veel waarde aan onderlinge solidariteit, nabuurschap en vrijwilligheid. Wij beschikken over meer dan 125 jaar ervaring en staan bekend als de grootste uitvaartvereniging van Nederland. Onze vereniging kan je ook van advies voorzien over een persoonlijke uitvaart op maat, waarin we je graag bijstaan. Wij zijn actief in Enschede, Zwolle, Leeuwarden, Drenthe en Groningen. Met onze uitvaartzorg in Eelde-Paterswolde ben je er zeker van dat we ook jouw belangen behartigen.

Kosten uitvaart bij een vereniging

De kosten van een uitvaart bij een vereniging zullen verschillen in vergelijking met de keuze voor uitvaartzorg in Eelde-Paterswolde bij een uitvaartverzekeraar. Dit is deels afhankelijk van wat jouw wensen zijn, maar let op dat je bij een uitvaartverzekering te maken hebt met een commerciële partij. Dit betekent dat je voor een begrafenis al snel € 13.000,- zal betalen voor een begrafenis en ruim € 8.000,- voor een crematie. Onze uitvaartvereniging heeft geen winstoogmerk en hebben dan ook lagere prijzen. Wij voeren de werkzaamheden tegen de kostprijs uit, waardoor je duizenden euro’s kunt besparen. Ook is er bij een uitvaartvereniging sprake van een persoonlijke benadering en nabuurschap. Op onze website hebben wij een kostenbegroting uiteen gezet voor zowel een crematie als een begrafenis. Zo zie je direct wat de kosten voor onze uitvaartzorg in Eelde-Paterswolde zijn.

Uitvaartverzorging van kwaliteit

Wij bieden uitvaartverzorging in Eelde-Paterswolde van een hoge kwaliteit. Wanneer je voor onze uitvaartvereniging kiest, kies je voor een vereniging zonder commerciële belangen en een sfeer van saamhorigheid. Je kunt invloed uitoefenen op ons beleid als je lid bent van onze uitvaartvereniging en hebt veel keuzevrijheid in de soort uitvaart. Zo kun je zelf een begrafenisondernemer kiezen. Bij een commerciële partij is dit doorgaans niet mogelijk. Onze vereniging staat met onze vrijwilligers, maar wij laten de werkzaamheden van de uitvaartzorg over aan professionele medewerkers. Doordat wij nauw samenwerken met UGNA, kunnen wij je de beste kwaliteit uitvaartzorg garanderen. Dit omdat zij beschikken over het kwaliteitskeurmerk Stichting Uitvaartzorg. Kies je ook voor onze hoogwaardige kwaliteit uitvaartverzorging in Eelde-Paterswolde?

Bel voor uitvaartverzorging in Eelde-Paterswolde

Zoek je de beste uitvaartzorg in Eelde-Paterswolde? Vraag bij Uitvaartvereniging Zuid Oost Drenthe een gratis en vrijblijvend introductiegesprek aan. Je doet dit door contact met ons op te nemen middels telefoonnummer: 0524-221513. Of mail ons via: info@uvzod.nl. Wij garanderen de beste uitvaartverzorging in Eelde-Paterswolde.

×