Een overlijden kunt u melden via: 0800 - 0 24 25 26 of 0524 - 51 58 99 . Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar.

Vragen?

Uitvaartzorg en begeleiding in Coevorden

Zoek je uitvaartverzorging in Coevorden? Dan biedt Uitvaartvereniging Zuid Oost Drenthe kwalitatieve uitvaartzorg en begeleiding. Wij staan voor een persoonlijke werkwijze, nabuurschap, vrijwilligheid en onderlinge solidariteit. Als grootste uitvaartvereniging van Nederland, brengen wij 125 jaar ervaring mee. Zo kunnen we je uitvaartbegeleiding op maat bieden, zodat we samen een persoonlijke uitvaart voor jouw dierbare kunnen creëren. Onze vereniging is actief in Groningen, Drenthe, Leeuwarden. Zwolle en Enschede. Wij bieden de beste kwaliteit uitvaartzorg in Coevorden, waarbij jouw wensen de leidraad zijn.

Wat kost een uitvaart?

Vraag je je af wat je betaalt voor een uitvaart? Onze uitvaartvereniging hanteert veel lagere prijzen voor uitvaartverzorging in Coevorden dan commerciële partijen. Zo betaal je bij een uitvaartverzekeraar ruim € 13.000,- voor een begrafenis en rond € 8.000,- voor een crematie. Wij kunnen veel lagere prijzen hanteren, omdat wij zonder winstoogmerk, en dus tegen kostprijs, werken. Dit zorgt al gauw van voor een besparing van vele honderden euro’s. Op onze website kun je een kostenbegroting voor een begrafenis en crematie inzien. Je hebt dan een idee wat je bij onze uitvaartvereniging kunt verwachten bij jouw gewenste uitvaartverzorging in Coevorden.

Voordelen van onze uitvaartzorg

Bij de keuze voor uitvaartverzorging in Coevorden, maakt het een groot verschil of je voor een uitvaartvereniging of uitvaartverzekeraar kiest. Commerciële aanbieders hebben vaak een winstoogmerk. Bij ons is dit niet aan de orde. Ben je lid van onze uitvaartvereniging, dan kun je direct invloed uitoefenen op het beleid. Ook kun je geheel zelf een uitvaartondernemer kiezen, wat bij een uitvaartverzekering vaststaat. Onze organisatie staat onder bevlogen vrijwilligers, waarbij de uitvaartverzorging aan de specialisten wordt overgelaten. Zo kunnen wij hoge kwaliteit garanderen, omdat wij een nauwe samenwerking met UGNA hebben. Zij beschikken over het Stichting Uitvaartzorg kwaliteitskeurmerk. Kies je ook voor onze uitvaartzorg in Coevorden, dan bieden we je van begin tot eind begeleiding.

Bel voor uitvaartzorg in Coevorden

Wil je ons inschakelen voor uitvaartverzorging in Coevorden? Vraag dan een gratis en vrijblijvend introductiegesprek aan door contact met ons op te nemen. Ook wanneer je een specifieke vraag hebt, staan wij je graag te woord. Je kunt contact met ons opnemen middels telefoonnummer: 0524-221513. Of mail ons via: info@uvzod.nl. Wij staan graag klaar om de gewenste uitvaartverzorging in Coevorden te leveren.

×