Een overlijden kunt u melden via: 0800 - 0 24 25 26 of 0524 - 51 58 99 . Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar.

Vragen?

De beste kwaliteit uitvaartverzorging in Beilen

Uitvaartzorg in Beilen van hoge kwaliteit vind je bij Uitvaartvereniging Zuid Oost Drenthe. Wij bieden uitvaartbegeleiding voor een persoonlijke uitvaart. Als uitvaartvereniging hebben wij nabuurschap, vrijwilligheid en onderlinge solidariteit hoog in het vaandel staan. Wij bouwen op meer dan 125 jaar ervaring en zijn de grootste uitvaartvereniging van Nederland. De vele leden waarderen onze persoonlijke aanpak. Zo behartigen wij de belangen van onze leden in Zwolle, Enschede, Drenthe, Leeuwarden en Groningen. Bij de uitvaartverzorging in Beilen staan jouw persoonlijke wensen altijd voorop.

Wat kan een uitvaartvereniging voor mij betekenen?

Kies je voor uitvaartverzorging in Beilen door een uitvaartvereniging, dan kunnen wij veel voor je betekenen. Bij ons is saamhorigheid de norm en wij hebben geen commerciële belangen. Bij een uitvaartverzekeraar is dit doorgaans wel het geval. Ben je lid van onze uitvaartvereniging, dan kun je invloed uitoefenen op ons beleid. Ook kun je veel zaken rond de uitvaart zelf bepalen. Je kunt bijvoorbeeld iedere begrafenisondernemer uitkiezen. Bij een commerciële partij kan dit niet en moet je kiezen uit begrafenisondernemers die aan de uitvaartverzekering gebonden zijn. Onze organisatie werkt samen met vrijwilligers en zet professionele medewerkers in om de werkzaamheden rond de uitvaart uit te voeren. Hierbij werken wij samen met UGNA, die in het bezit is van het kwaliteitskeurmerk Stichting Uitvaartzorg. Hierdoor kunnen we je de beste kwaliteit uitvaartverzorging in Beilen aanbieden.

Kosten voor de uitvaart

Voor de uitvaartverzorging in Beilen vraag je je misschien af: wat zijn de precieze kosten van een uitvaart? Dit is allereerst afhankelijk van de wensen die je hebt. Toch zijn er verschillen in de kosten van een uitvaart wanneer je kiest voor een uitvaartvereniging of uitvaartverzekeraar. Bij een commerciële partij betaal je rond de € 13.000,- voor een begrafenis. Voor een crematie ligt dit bedrag al gauw rond de € 8.000,-. Bij ons zijn de kosten aanzienlijk lager. Dit komt doordat wij geen winstoogmerk hebben en tegen de kostprijs werken. Je zal al snel duizenden euro’s besparen. Wat wij ook bieden is persoonlijke uitvaartbegeleiding en nabuurschap. Op onze website vindt je een kostenbegroting voor zowel een crematie als een begrafenis. Zo kun je direct zien hoeveel je bij onze uitvaartvereniging bespaart op uitvaartverzorging in Beilen.

Neem contact op voor uitvaartverzorging in Beilen

Zoek je uitvaartverzorging in Beilen van de beste kwaliteit? Vraag dan nu een gratis en vrijblijvend introductiegesprek aan bij Uitvaartvereniging Zuid Oost Drenthe. Je kunt contact opnemen voor onze uitvaartbegeleiding middels telefoonnummer: 0524-221513. Of mail ons via: info@uvzod.nl. Wij bieden persoonlijke uitvaartverzorging in Beilen.

×