Een overlijden kunt u melden via: 0800 - 0 24 25 26 of 0524 - 51 58 99 . Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar.

Vragen?

Bij onze uitvaartverzorging in Assen staan jouw wensen centraal

Uitvaartverzorging in Assen nodig? Bel Uitvaartvereniging Zuid Oost Drenthe. Wij zijn een uitvaartvereniging die nabuurschap, onderlinge solidariteit en vrijwilligheid van groot belang acht. Ook zijn wij de grootste uitvaartvereniging van Nederland. Omdat wij over 125 jaar ervaring beschikken, kunnen wij je van advies op maat voorzien over een zo persoonlijk mogelijke uitvaart. Wij bieden uitvaartzorg van de beste kwaliteit, en doen dit in onder andere Leeuwarden, Enschede, Zwolle, Drenthe en Groningen. Jouw wensen voor de uitvaartverzorging in Assen staan bij ons altijd centraal.

Waarom onze uitvaartzorg?

Wij bieden voordelige uitvaartverzorging in Assen die bovendien een stuk persoonlijker is door onze waarden. Wij zijn anders dan een uitvaartverzekeraar. Een winstoogmerk hebben wij niet en als lid van onze uitvaartvereniging, heb je veel inspraak in de gang van zaken en het beleid. Wist je dat je bij onze vereniging zelf een begrafenisondernemer kunt uitkiezen? Dit staat bij een uitvaartverzekeraar doorgaans vast. Wij werken met vrijwilligers samen en besteden de uitvaart werkzaamheden uit aan professionele medewerkers. Hierbij kunnen we je een hoge kwaliteit bieden, omdat wij een intensieve samenwerking hebben met UGNA. Zij zijn gekwalificeerd met het kwaliteitskeurmerk Stichting Uitvaartzorg. Vraag gerust naar de mogelijkheden voor uitvaartzorg in Assen.

Hoge kosten voor een uitvaart? Zeker niet

Hoge kosten voor een uitvaart betaal je niet bij onze uitvaartvereniging. Deze liggen een stuk lager dan bij een uitvaartverzekering. Voor de uitvaartverzorging in Assen zul je bij een commerciële aanbieder al snel € 13.000,- kwijt zijn voor een begrafenis en € 8.000,- voor een crematie. Wij hebben geen winstoogmerk en werken tegen de kostprijs, waardoor wij veel lagere kosten hanteren. Zo kun je al gauw duizenden euro’s op de uitvaartzorg besparen, waarbij je de meest persoonlijke benadering krijgt. Je hebt hierbij veel keuzemogelijkheden voor een persoonlijke uitvaart. Op onze website kun je een begroting zien van de kosten voor een begrafenis en crematie. Dit maakt meteen inzichtelijk hoeveel je voor jouw uitvaartverzorging in Assen zal besparen bij onze uitvaartvereniging.

Bel voor uitvaartzorg in Assen

Bel voor uitvaartverzorging in Assen direct naar Uitvaartvereniging Zuid Oost Drenthe. Wij bieden je graag een gratis en vrijblijvend introductiegesprek aan. Heb je vragen over onze uitvaartvereniging? Ook dan kun je contact opnemen middels telefoonnummer: 0524-221513. Of mail ons via: info@uvzod.nl. Wij bieden uitvaartzorg in Assen die geheel tegemoet komt aan jouw persoonlijke wensen.

×