Een overlijden kunt u melden via: 0800 - 0 24 25 26 of 0524 - 51 58 99 . Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar.

Vragen?

Persoonlijke uitvaartverzorging in Zuidlaren

De beste uitvaartzorg in Zuidlaren gezocht? Uitvaartvereniging Zuid Oost Drenthe staat je graag bij tijdens een uitvaart. Wij staan voor persoonlijke uitvaarten. Onze uitvaartvereniging legt de nadruk op nabuurschap, onderlinge solidariteit en vrijwilligheid. Wij zijn de grootste uitvaartvereniging van Nederland en bouwen op ruim 125 jaar ervaring. Ons werkgebied is Leeuwarden, Drenthe, Zwolle, Enschede en Groningen. Wij bieden uitvaartbegeleiding op maat voor de uitvaartverzorging in Zuidlaren, waarbij jouw persoonlijke wensen bovenaan staan.

Hoge kwaliteit uitvaartzorg

Wij bieden hoge kwaliteit uitvaartverzorging in Zuidlaren. Kies je ervoor om lid te worden van een uitvaartvereniging, dan kies je voor een partij waar saamhorigheid de norm is en er geen sprake is van commerciële belangen. Dit in tegenstelling tot bij een uitvaartverzekeraar. Ook heb je de mogelijkheid om ons beleid te beïnvloeden en kun je veel zaken voor de uitvaart zelf bepalen. Denk aan het zelf kiezen van een begrafenisondernemer. Bij een commerciële partij is dit niet mogelijk. Bij onze uitvaartvereniging werken veel vrijwilligers, maar de uitvaart werkzaamheden worden door professionals uitgevoerd. Wij werken hierbij nauw samen met UGNA. Zij beschikken over het kwaliteitskeurmerk Stichting Uitvaartzorg, waardoor we onze hoge kwaliteit uitvaartverzorging in Zuidlaren kunnen waarborgen.

Kosten uitvaart

De kosten van een uitvaart zijn deels afhankelijk van jouw wensen voor de uitvaartverzorging in Zuidlaren. Wel zijn er verschillen tussen een uitvaartvereniging en uitvaartverzekering. Zo betaal je bij een commerciële partij voor een begrafenis al gauw € 13.000,-. Voor een crematie betaal je rond de € 8.000,-. Hier is bij ons geen sprake van, omdat onze uitvaartvereniging geen winstoogmerk heeft. Wij werken tegen de kostprijs, waardoor onze prijzen lager zijn. Dit kan een verschil van duizenden euro’s zijn in vergelijking met een commerciële partij. Ook is er bij onze vereniging sprake van nabuurschap en een persoonlijke benadering. Op onze website kun je onze kostenbegroting voor een begrafenis en crematie inzien. Zo weet je direct wat de kosten voor uitvaartverzorging in Zuidlaren kunnen zijn.

Neem contact op voor uitvaartverzorging in Zuidlaren

Kies je ook voor de beste uitvaartzorg in Zuidlaren? Dan kun je een gratis en vrijblijvend introductiegesprek aanvragen. Je kunt contact opnemen met Uitvaartvereniging Zuid Oost Drenthe middels het volgende telefoonnummer: 0524-221513. Of mail ons via: info@uvzod.nl. Voor uitvaartverzorging op maat in Zuidlaren kies je voor Uitvaartvereniging Zuid Oost Drenthe.

×