Een overlijden kunt u melden via: 0800 - 0 24 25 26 of 0524 - 51 58 99 . Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar.

Vragen?

Persoonlijke uitvaartbegeleiding

Uitvaartbegeleiding nodig? Uitvaartvereniging Zuid Oost Drenthe biedt persoonlijke begeleiding. Onze uitvaartvereniging heeft ruim 125 jaar ervaring en is gericht op nabuurschap, vrijwilligheid en onderlinge solidariteit. Wij behartigen de belangen van leden in Leeuwarden, Drenthe, Zwolle, Enschede en Groningen. Een persoonlijke uitvaart komt tot stand door persoonlijke begeleiding. Begeleiding die geheel op jouw wensen aansluit, met aandacht voor detail. Wij vertellen je graag meer over de uitvaartbegeleiding van Uitvaartvereniging Zuid Oost Drenthe.

Verzorging en opbaren

Bij onze uitvaartbegeleiding wordt jouw dierbare, wanneer dit nog niet gebeurd is, verzorgd en gekleed naar jouw wensen. We bespreken onder andere waar je dierbare opgebaard gaat worden. Het is mogelijk om dit thuis te doen. De overledene blijft zo in zijn of haar eigen omgeving. Je kunt de plek naar wens inrichten en zo persoonlijk mogelijk maken. Uiteraard is er ook de mogelijkheid om hiervoor een uitvaartcentrum te kiezen. Hierbij is het vaak niet mogelijk de ruimte persoonlijk aan te kleden, maar dit kan misschien prettiger voor je voelen. Wij zorgen altijd voor de beste uitvaartbegeleiding tijdens dit lastige proces.

Wensen voor de uitvaart

Tijdens de uitvaartbegeleiding, bespreken we de wensen voor de uitvaart. Wat waren de wensen van je dierbare? Wat zijn jouw wensen en de wensen van andere nabestaanden? We bespreken tot hoeverre je bepaalde zaken zelf wilt regelen of aan ons wilt overlaten. Vervolgens komt aan bod wat er binnen enkele dagen geregeld moet worden. Wil je jouw dierbare begraven of cremeren? Wat is de gewenste locatie? Heb je een afscheidsmonument in gedachten? En wat zijn je ideeën voor de rouwkaarten? Wij denken hierbij, wanneer gewenst, graag met je mee. Je hebt de mogelijkheid om een kist uit te zoeken en kunt een uitvaartondernemer, wanneer je lid bent van onze uitvaartvereniging, zelf kiezen. Wij verzorgen de uitvaartbegeleiding van begin tot eind, waarbij je de vrijheid hebt deze vorm te geven zoals jij dat het liefst wilt.

Neem contact op voor uitvaartbegeleiding

Wil je uitvaartbegeleiding door Uitvaartvereniging Zuid Oost Drenthe? Vraag dan een gratis en vrijblijvend introductiegesprek aan, zodat we jouw wensen kunnen bespreken. Je kunt ook meteen een afspraak maken. Ook voor vragen zijn wij zijn bereikbaar via: 0524-221513. Of mail ons via: info@uvzod.nl. Kies ook voor onze persoonlijke uitvaartbegeleiding.

×